Ring oss
018-13 19 21

Alltid
lokal-producerat

Ett bageri med erfarenhet

Gustafsson och Karlsson. Så hette de två bagare som 1934 startade GK-Bageriet, som med åren kommit att bli en självklar del av Uppsalas industristad. 1961 köpte Stig och May-Britt Eriksson företaget och har sedan dess funnits inom samma familj, nu i tredje generationen. Mycket har hänt under 90 år. Bageriet har moderniserats, lokaler har bytts ut och rejäla ansiktslyft har skett.

GK-bageriet utvecklas fortfarande varje dag och vi har en genuin glädje till bakning. Idag verkar vi på Säbygatan i Boländerna där vi stortrivs och mer än gärna bakar det du behöver till ditt frukostbord, mötet eller till din fest.

 Våra duktiga och erfarna bagare tillverkar det mesta du kan tänka dig. Vi tillverkar och distribuerar allt ifrån matbröd, kaffebröd, konditoriprodukter, smörgåsar och sallader av högsta kvalitet och alltid färskt och fräscht.

Vi använder bara de bästa råvarorna och strävar efter att du ska få det lilla extra när du handlar hos oss. Oavsett om du som kund är en enskild person eller ett stort företag kan du vara säker på att din leverans är bakad med glädje, värme och passion. För GK-bageriet är kvalitet ett ord som vägleder oss i allt vi gör, från beställningen av ingredienser till den färdiga produkten. Idag levererar vi till nöjda kunder på såväl kommunen som en mängd butiker, restauranger och caféer i och kring Uppsala.

Hos oss erbjuds du en extraordinär känsla och får ta del av försklassigt hembakade produkter. 

Kom till oss och märk skillnaden!