Ring oss
018-13 19 21

Alltid
lokal-producerat

Ett bageri med erfarenhet

Gustafsson och Karlsson. Så hette de två bagare som 1934 startade GK-bageriet, som med åren kommit att bli Uppsalas trevligaste. Mycket har hänt under de 80 år som gått. Bageriet har moderniserats, lokaler har bytts ut och rejäla ansiktslyft har skett. GK-bageriet utvecklas fortfarande varje dag och vi har en genuin glädje till bakning. Idag verkar vi på Säbygatan där vi stortrivs och mer än gärna bakar det du vill ha.

Vi tillverkar och distribuerar allt ifrån färskt matbröd, kaffebröd, konditoriprodukter, smörgåsar, smörgåstårtor och sallader av högsta kvalitet. Vi har det mesta till frukosten, fikat, middagen eller festen.

Vi använder bara de bästa råvarorna och strävar efter att du ska få det lilla extra när du handlar hos oss. Oavsett om du som kund är en enskild person eller ett stort företag kan du vara säker på att din beställnig är bakad med glädje, värme och passion. För GK-bageriet är kvalitet ett ord som vägleder oss i allt vi gör, från beställningen av ingredienser till den färdiga produkten. Idag levererar vi till nöjda kunder på såväl kommunen som en mängd butiker, restauranger och caféer i och kring Uppsala.


Hos oss erbjuds du en extraordinär känsla och får ta del av försklassiga lokalt bakade produkter.
Kom till oss och märk skillnaden!